Çağan Şengül Rüya

Rüya Tabirleri

Çağan Şengül Rüya. çağan şengül zor şarkı sözleri bir kurşun gibi geçer içimden bir savaşta gibi vurur evimden hiç yokmuş gibi yaşayamam bu kez sonmuş gibi tutar mısın elimden. 4bölüm baş ucunda beklerdim hiç uyanma isterdim izlerdim saatlerce ellerin ellerimde bir rüya masal gibiydi.

Cagan Sengul Ruya Netd Sarki Sozleri
Cagan Sengul Ruya Netd Sarki Sozleri

çağan şengül rüya hemsaye bu şarkıyı indir. At ruyaswp adlı kişiden gelen son tweetler. Ay dediğin ardı kara kalbimizden yön bilerek.

çağan şengül bir deli hasret şarkı sözleri sen eskiden güzel bakardın gözlerime sen eskiden anardın beni kurduğun her cümlede şimdi içi boş bir rüya bıraktın ellerime kaçamadım kurtulamadım hayalin her zaman peşimde sesini duymaya ihtiyacım var bu deli hasrete itirazım var sesini duymaya ihtiyacım var bu deli hasrete itirazım var sen beni severdin.

çok kral adam bir o kadar mütevazi. Yaratılışın ikinci günü çağan şengül hemsaye. çağan şengül bir deli hasret şarkı sözleri sen eskiden güzel bakardın gözlerime sen eskiden anardın beni kurduğun her cümlede şimdi içi boş bir rüya bıraktın ellerime kaçamadım kurtulamadım hayalin her zaman peşimde sesini duymaya ihtiyacım var bu deli hasrete itirazım var sesini duymaya ihtiyacım var bu deli hasrete itirazım var sen beni severdin. Yüzüme bak aynada çirkin bir adam beni gör belki güzelleşir karanlık dünyam sen yine de kal belki yarın güneş doğar utanır gece seni görünce yıldızlar parlar yok bulamadım.